Michelin Energy Saver+ gumiabroncs

kedd április 2, 2019

A Michelin világvállalat idén ünnepli a megalakulásának 130. évfordulóját. Számos változáson mentek át az elmúlt évszázadban, de az biztos, hogy a töretlen siker titka a folyamatos fejlesztés és mobilitás. A Michelin a világ egyik vezető abroncsmárkája.

Hankook Ventus V12 evo2 K120 nyári gumiabroncs

hétfő március 4, 2019

Hankook Ventus V12 evo2 K120 gumiabroncs

A Hankook technológiája lehetővé teszi, hogy a folyamatos fejlesztésekkel valódi vezetési élményt és magasfokú biztonságot nyújtson mind a partnerei, mind pedig a magánemberek számára. A vezető gumigyártó vállalat évről évre fejlődik, és ma már 5 országban erősíti csapatát kutató-fejlesztő bázissal.

Hankook Ventus S1evo2 (k117 és k117A) nyári gumiabroncs akció

vasárnap március 3, 2019

Hankook Ventus S1evo2 (k117 és k117A) gumiabroncs

A világszintű hálózattal rendelkező Hankook vállalat rohamosan közelít a 80. évfordulója felé. Az ismert gumiabroncsgyártó népszerűsége az indulása óta töretlen, a vállalat jelenleg a top gyártók közé tartozik az autógumi piacon.

Hankook nyári gumi 195/65 R15

szombat március 2, 2019

Hankook nyári gumi 195/65 R15

A Hankook egy Koreából származó, de már Európa szerte ismertté vált piacvezető gumigyártó vállalat. Megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy már több európai autómárkának is szerelnek abroncsokat elsőként. A Hankook a legtöbb gépjárműtípust igyekszik lefedni hatalmas kínálatával, a személygépjárművektől kezdve egészen a kistehergépjárművekig.

Michelin Primacy 4 nyári gumiabroncs nagyker áron

szerda február 27, 2019

Michelin Primacy 4 gumiabroncs

A vezető gumigyártó vállalat valamennyi gumiabroncs piacot meghódította. A termékek folyamatos továbbfejlesztése, a kutatásra fordított energia és a kiváló minőségű termékek megteremtése hozzájárul, hogy a Michelin egy világszinten elismert márka legyen.

Hankook Kinergy ECO

szerda február 13, 2019

Hankook Kinergy ECO személygépkocsi gumiabroncs

A Hankook gumiabroncsai rendkívül népszerűek Európa szerte és az egyik vezető gumiabroncsgyártó lett. Több európai központ mellett már Magyarországon is megtalálható a Hankook gyár. A Koreából induló vállalat folyamatosan fejlődik, amely meglátszik a legújabb innovatív technológiájukon is.

Nagyker áron a legnépszerűbb Hankook és Michelin nyári gumiabroncsok a GumiBoltosnál

kedd február 12, 2019

GUMIBOLTOS-nál most nagyker áron vásárolhatjuk meg Hankook vagy Michelin nyári gumiabroncsainkat! Kiemelt akciónk keretein belül a legnépszerűbb méretű nyárigumik verhetelen áron rendelhetőek raktárkészletről. Nem kell megrendeljük vagy a külső raktárkészletről beszállítani! Azonnal küldjük, amint megkaptuk rendelésed, melyet a nap bármely szakában fogadunk!

Acél vagy alufelnit válasszunk télre?

vasárnap június 22, 2014

Vannak akik kizárólag alufelniben gondolkodnak, a dizájn miatt, mások meggyőződve állítják, hogy a sós hólé, azaz a téli időszak megeszi az alumíniumot, ezért gazdaságosabb ha acélfelnit választunk.

De hol az igazság? Melyik tábornak van igaza?

A két típus között valóban kompromisszumot kell kötni. Az acélfelnik jelentik a gazdaságos megoldást. (Olcsóbbak és strapabíróbbak alumínium társaiknál és kevesebb „törődést” igényelnek.) Cserébe „unalmasabbak” és kevesebb variáns található meg a piacon.

Sci-fi vagy a jövőt villantotta fel a Dunlop?

hétfő június 9, 2014

A Dunlop-nál autentikusabb szakértő aligha akad a gumiabroncs piacon. Most nem a technológiai fejlettségről beszélek, azt nehéz lenne összehasonlítani pl. a Continental-lal, bár tény, hogy mindkét márka a prémium szegmens oszlopos tagja.

Most arra gondolok, hogy a Dunlop tudhatja magáénak a legnagyobb tradíciót, hiszen a XIX. században John Boyd Dunlop találta fel a mai gumiabroncsok „ősét.”

A cégnek mára külön versenyabroncs részlege van, akik egy nem mindennapi jövőképet vázolt fel a nagyközönség részére. De el tudunk képzelni egy olyan abroncsot, ami menet közben alakítja át mintázatát? Ha úgy kínánja a sofőr, illetve a körülmények azt követelik meg, gombnyomásra mély mintaárkok nőnek (képzavarral, inkább süllyednek) a futófelületre.

A Continental fél szemmel a téligumi időszakot is nézi

csütörtök június 5, 2014

Újabb infókkal szolgált a Reifen Essen 2014-es szakkiállításon a Continental új, WinterContact TS 850 P téli abroncsáról.

Az új mintázat három területen fejlődött tovább: havas és száraz szakaszokon való kezelhetőség, illetve fékezőerő. A felső-közép és felső kategóriás modellekre készülő abroncs (pl. BMW 5-ös széria, valamint az új SUV modellek) a ContiWinterContact TS 830 P és a ContiCrossContact Winter téli mintákat fogja felváltani.

A Michelin és a Porsche új fejezetet nyit

kedd június 3, 2014

A Michelin visszatér – a Porsche oldalán – a híres Le Mans-i 24 órás verseny küzdelmeibe. A történelmi visszatérés egy 919 Hybrid-del valósul meg, az LMP1 (Le Mans Prototype) kategóriában.

Ezalkalomból készült az alábbi, „WE ARE RACERS” (azaz Versenyzők vagyunk) című trailer videó is. A beharangozó, egy online videó sorozat felvezetője. Az első epizód, június 5-én lesz látható, a Michelin Youtube csatornáján. A francia abroncsgyár elmondása szerint, úgy láthatjuk majd Le Mans-t és a versenyt, ahogy azt korábban még sosem.

Hogyan működik egy Run-Flat, azaz defekttűrő abroncs?

szerda május 28, 2014

Nem is gondolnánk, mennyi mindent ültetnek át a gyártók, az autó-motorsport világából, a polgári közlekedésbe. A különböző versenysorozatok nem csupán kiváló reklámfelületet és egyéb marketing lehetőséget nyújtanak tehát a gyártóknak (autó és gumiabroncs cégek egyaránt), hanem kiváló tesztelési és fejlesztési lehetőséget is.

Ilyen átvett fejlesztés az úgynevezett Run-Flat vagy magyar nevén defekttűrő abroncs. Igaz a polgári közlekedésben – talán magasabb ára miatt – még nem érte el azt a népszerűséget, mint egyes versenysorozatokban, a tendencia kecsegtető, hiszen egyre több modell készül megerősített oldalfallal és a fogyasztói ár is csökkenést mutat.