Michelin Energy Saver+ gumiabroncs

GumiBoltos.hu
MA-VI GUMISZERVIZ KFT

A Michelin világvállalat idén ünnepli a megalakulásának 130. évfordulóját. Számos változáson mentek át az elmúlt évszázadban, de az biztos, hogy a töretlen siker titka a folyamatos fejlesztés és mobilitás. A Michelin a világ egyik vezető abroncsmárkája.

A Michelin Energy Saver méltó utódja az Energy Saver+, hiszen számos újítással lett még jobb ez a gumiabroncs. Alapvetően városi autókhoz tervezett abroncs, amely egyik fő eleme a takarékosság, azaz a kevesebb üzemanyag felhasználása.

A Saver+ még nagyobb fókuszt helyez a biztonságra, így már nedves úton is kiválóvá teszi az autó kormányozhatóságát, a féktávot akár 3 méterrel is lerövidíti. A Michelin saját szabadalmait használja fel az autó még biztonságosabbá tételéhez, mint például a Durable Security Compound. Ez szolgálja a futófelület stabilizálását a hatékony fékezés érdekében. Ennek köszönhetően a féktáv nem csak új, hanem a használt, kopottabb gumik esetén is leredukálódik.

Az Energy Saver+ gumiabroncs leginkább városi egyterűek és szedánok számára ajánlott gumiabroncs. Az elérhető méretek 165 mm profilszélességtől kezdődnek, amelyek széles skálán futnak végig egészen a 215/65R15-ös méretig.

A gumiabroncs használók körében az Energy Saver+ egy nagyon népszerű gumiabroncs, amely esős időben és átfolyásos utak esetén is jó kormányozhatóságot nyújt, rendkívül magas a kopásállósága, ami azt jelenti, hogy átlagos használat mellett, hosszú évek elteltével is megfelelő marad az abroncsok állapota.