A HANKOOK GUMIABRONCSOKRÓL

Tapasztalat a mobilitáson túl
A Hankook vállalatnál célunk egy univerzális pillanat megteremtése, amikor az autó és a vezető eggyé válik. A jó gumiabroncsok biztonságot és vezetési kényelmet biztosítanak, sőt emellett a vezető szokásait és személyiségét is figyelembe veszik. Ez a vezetési élvezet a fejlett technológiának köszönhető, mely minden vezető számára elégedettséget nyújt.

A technológia és az innováció szelleme
A Driving Emotion szellemét biztos technológiai háttér támogatja. A Hankook minden új fejlesztési projekt előtt alaposan elemzi a piackutatási eredményeket, és hasznos adatokat következtet azokból, olyan gumiabroncsok fejlesztése érdekében, melyek a vezetők legkülönfélébb igényeit és a vezetési stílusok széles skáláját is kielégítik. Nálunk mindig a vezető az első, ennek köszönhetően mindig egy lépéssel előrébb járunk technológiai képességeinkkel, ami az igazi "Driving Emotion" megvalósulását lehetővé teszi.

Elkötelezettség a vezetési kultúra mellett
A biztonságos és élvezetes vezetési élmény minden sofőr elvárása, és a Hankook számára ez jelenti az elsődleges kihívást. A gumiabroncs-tervező mérnököktől a marketing szakemberekig a Hankook vállalatánál mindenki a gumiabroncs és a vezetési élmény közötti viszony erősítésére összpontosít, hogy maximális szintre növelje a Driving Emtion érzetét és izgalmát világszerte.