Hankook Ventus S1evo2 (k117 és k117A) nyári gumiabroncs akció

GumiBoltos.hu
MA-VI GUMISZERVIZ KFT

Hankook Ventus S1evo2 (k117 és k117A) gumiabroncs

A világszintű hálózattal rendelkező Hankook vállalat rohamosan közelít a 80. évfordulója felé. Az ismert gumiabroncsgyártó népszerűsége az indulása óta töretlen, a vállalat jelenleg a top gyártók közé tartozik az autógumi piacon.

A Ventus S1evo2 nyári gumiabroncs jellemzően két autócsoport számára lehet az ideális választás. A személygépjárművek mellett, a manapság egyre népszerűbb SUV típusú autóval rendelkezők számára is elérhető ez a gumiabroncs.

A Ventus S1evo2 különlegessége, hogy száraz és nedves úton egyaránt kiváló teljesítményt nyújt, ezáltal a vezetés, szélsőséges időjárási körülmények között is biztonságos. Köszönhető ez többek között az aszimmetrikus kialakításnak, ami hatékony vízelvezetést biztosít, továbbá a magas szilikát tartalomnak. Tapadása a nedves úton is megfelelő, kiegészítve ezt magas üzemanyag-hatékonysággal.

Az elérhető méreteket tekintve, a táblázat a 205/45R17-es típussal kezdődik, amely egészen a 305/30R20-as méretig terjed. A méreteket tekintve nagyon széles paletta áll a vásárlók rendelkezésére, amelyben megtalálhatók a legnépszerűbb, legkeresettebb méretek is, ilyen például a 225/45R17.

Tökéletes választás azok számára, akik egy megbízható, nagy teljesítményű gumiabroncsot keresnek. A Ventus S1evo2 sportos vezetési stílushoz is ajánlott típus.