Michelin Primacy 4 nyári gumiabroncs nagyker áron

GumiBoltos.hu
MA-VI GUMISZERVIZ KFT

Michelin Primacy 4 gumiabroncs

A vezető gumigyártó vállalat valamennyi gumiabroncs piacot meghódította. A termékek folyamatos továbbfejlesztése, a kutatásra fordított energia és a kiváló minőségű termékek megteremtése hozzájárul, hogy a Michelin egy világszinten elismert márka legyen.

A Michelin Primacy 4 nyári gumiabroncsról nagyon nehéz leírni minden jót, amit képvisel. Már az elődje, a Primacy 3 is egy közkedvelt abroncs lett, a 4 viszont még komolyabb fejlesztéseken esett át. A gyártó azt ígéri, hogy a Primacy 4 még kopottabb állapotban is megfelelő biztonságot tud nyújtani.

A Primacy 4 különlegessége, hogy a fékezés kiváló teljesítményt nyújt a nedves felületeken, még kopottabb állapotban is. Ezzel, egy egyedülálló biztonsági teljesítményt hoztak létre a tervezők. A piacon található hasonló termékekhez képest, 2.8 méterrel rövidebb féktávot produkál, amelyről a gyártó honlapján bővebb információ érhető el. A gumiabroncson lévő kopásjelző megmutatja, hogy mikor érdemes lecserélni a gumit, így ezt egy laikus is könnyen eldöntheti.

Most a legnépszerűbb Michelin nyári gumiabroncsok nagyker áron kaphatóak!

Másik nagy változás a Primacy 4 esetében, hogy új futókialakítást kapott, ezért a gumiabroncs mintázata még a kopott állapotban is megőrzi a vizes úton szükséges funkciókat, mint például a vízelvezetés vagy vízkiszorítás.

A Primacy 4 egy igazán széles termékkínálattal rendelkezik, 195 mm-es profilszélességtől található meg a piacon, amely egészen a 255-ös méretig terjed.

A felhasználók körében igen népszerű gumiabroncs, amely teszt eredmények alapján első helyezést ért el az élettartam kategóriában.