Hankook Ventus V12 evo2 K120 nyári gumiabroncs

GumiBoltos.hu
MA-VI GUMISZERVIZ KFT

Hankook Ventus V12 evo2 K120 gumiabroncs

A Hankook technológiája lehetővé teszi, hogy a folyamatos fejlesztésekkel valódi vezetési élményt és magasfokú biztonságot nyújtson mind a partnerei, mind pedig a magánemberek számára. A vezető gumigyártó vállalat évről évre fejlődik, és ma már 5 országban erősíti csapatát kutató-fejlesztő bázissal.

A Hankook Ventus V12 evo120 nyári gumiabroncs közkedvelt a biztonságos vezetésre vágyók, és az autó-tuning szerelmesei körében egyaránt. Köszönhető ez az impozáns megjelenésének, amely elsősorban a gumiabroncs széles kialakításában nyilvánul meg.

A pontos kormányzás a nagy teljesítményű, széles gumiabroncsnak köszönhető, amely nedves úton is kiváló körülményeket nyújt a biztonságos autókázáshoz. A Ventus V12 evo120-as gumiabroncs a fejlesztéseknek köszönhetően megújult hőelvezetéssel rendelkezik, amely szintén az autó könnyű irányíthatóságát segíti elő.

Most 21 % kedvezménnyel vásárolhatsz Hankook nyári gumiabroncsot!

A gumiabroncs egységes szerkezetét egy egyszálas peremmag huzal erősíti, amely hozzásegít egy gyors és könnyebb felszerelhetőséghez. A Ventus V12 evo 120-as egy népszerű és keresett gumiabroncs, ezért rendkívül széles méretkínálattal rendelkezik. A 195/50R15-ös mérettől kezdve egészen a 255/35ZR19-es méretig elérhető. Az üzemanyag-hatékonyság szinte minden méret esetében a legjobb „A” minősítést kapta.

A V12 evo 120 alapvetően a sportos vezetési stílushoz ajánlott gumiabroncs, amely még külsejében is az igazi sportos, feltűnő megjelenést képviseli. Díjnyertes dizájn.