Hankook nyári gumi 195/65 R15

GumiBoltos.hu
MA-VI GUMISZERVIZ KFT

Hankook nyári gumi 195/65 R15


A Hankook egy Koreából származó, de már Európa szerte ismertté vált piacvezető gumigyártó vállalat. Megbízhatóságát mi sem bizonyítja jobban, mint, hogy már több európai autómárkának is szerelnek abroncsokat elsőként. A Hankook a legtöbb gépjárműtípust igyekszik lefedni hatalmas kínálatával, a személygépjárművektől kezdve egészen a kistehergépjárművekig.


A Hankook nyári gumikra jellemző a rendkívül jó vízelvezető képesség, ezért extra biztonságot nyújt nedves aszfalton is. A Hankook nyári gumi tesztjei mindig kiváló eredményeket érnek el. A mérnökök a tervezés során számos dologra magas figyelmet fordítanak, mint például a megfelelő üzemanyag-hatékonyság, a megfelelő tapadás és a rövid féktáv.


A Hankook nyári gumi kínálata között megtalálható a 195/65 R15-ös méretű személyautó gumiabroncs, amely a prémium osztályba sorolható, de ára mégis rendkívül kedvező. A kereskedésünkben garantáltan a legjobb áron juthatnak hozzá a prémium minőségű Hankook gumiabroncsokhoz. szeretné magát biztonságban érezni nyáron is, keressen fel minket, és szakértő munkatársaink a gépjárművére vonatkozó tanácsokkal segítenek a legmegfelelőbb gumiabroncs kiválasztásában! Egyedi Hankook gumiabroncs akcióval várjuk vásárlóinkat!